BELEID VAN WWW.AUTO-LED.NL

Bij www.Auto-Led.nl zorgen we ervoor dat winkelen bij onze gastvrije winkel zo aangenaam mogelijk is. Daarom doen we ons best om ervoor te zorgen dat ons winkelbeleid eerlijk, duidelijk en transparant is. Hieronder vind je een volledig overzicht van ons beleid. Neem contact op als je niet kunt vinden wat je zoekt. We kijken ernaar uit je van dienst te zijn bij www.Auto-Led.nl.

 

RUILEN EN RETOURNEREN

Wilt u een aankoop inruilen of helemaal afzien van een aankoop? Vanaf de dag van ontvangst van uw bestelling heeft u een afkoelingsperiode van 14 dagen waarin u zonder opgaaf van redenen een retourmelding kunt doen. Na ontvangst van uw retourmelding heeft u 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen. Producten dienen waar mogelijk in de originele verpakking geretourneerd te worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de directe kosten van het retourneren voor uw eigen rekening. Na ontvangst van uw retourmelding wordt het volledige aankoopbedrag binnen enkele dagen terugbetaald. Kiest u er voor om een product in te ruilen, dan ontvangt u een nieuwe factuur en wordt het aankoopbedrag verrekend.

 


ONS VERZENDBELEID

De levertijd van de Bezorgservice is afhankelijk van diverse factoren. Normaal gesproken wordt uw apparatuur – mits vóór 16.00 uur besteld – de volgende dag geleverd. Is uw product niet op voorraad en moet het worden besteld, dan is de levertijd langer, afhankelijk van de snelheid waarmee het product aan ons wordt geleverd. Als dit voor u van toepassing is, bent u hierover door de verkoper geïnformeerd. Controleer altijd goed of het adres en telefoonnummer juist zijn op uw aankoopfactuur.

 


GARANTIE INFORMATIE

Garantieduur:
Op je aankoopbon of garantiebewijs kan je zien of je nog garantie hebt op een product. Ben je de aankoopbon of garantiebewijs kwijtgeraakt? Een kopie van de aankoopbon kun je in jouw vestiging op vertoon van je legitimatie en bankafschrift aanvragen.
Hoe lang je recht hebt op garantie, verschilt per fabrikant en per product. Op de factuur vind je de garantieduur van jouw product.


Wat valt er niet onder de garantie?
Auto-Led berekent de kosten van reparaties aan jou door bij producten waaraan beschadiging is ontstaan door onheil van buitenaf of door normale slijtage. Ook kosten die voortvloeien uit verkeerd gebruik van een product zijn altijd voor jouw rekening.