Over Ons


Missie & visie:

Bij Auto-Led vinden we het belangrijk dat je de hoogst haalbare kwaliteit krijgt met de beste producten. Het hebben van de juiste verlichting is dan ook een echte belevenis. Wij zorgen ervoor dat je de beste producten krijgt voor een betaalbaar bedrag. Ook met onze andere diensten en producten.

 

KWALITEIT:

Bij Auto-Led kun je rekenen op de expertise en inzet van de nieuwste technologieën in combinatie met de beste producten. Wij vinden innovatie dan ook zeer belangrijk.

 

SERVICE EN KLANTGERICHTHEID:

Service en klantgerichtheid staan bij Auto-Led voorop. Onze producten worden op de klant afgestemd. Zo kun je altijd bellen tussen 9:00 en 18:00 of een mail sturen om jouw wensen te bespreken en krijg je direct advies van één van onze specialisten. (+31 625275552) /(Info@Auto-Led.nl)

 

KENNIS:

De harde werkers van Auto-Led beschikken over een diepgaande kennis van het auto-industrie. Wij als Auto-Led worden ook bijgeschoold om de nieuwste technologieën bij te houden. Onze medewerkers beschikken over diploma`s en certificaten. En stoten elke dag aan problemen in het auto-industrie, hierdoor kunnen wij goed advies geven op maat!